Slide top Jyllinge

Autoværksted Jyllinge

På vores autoværksted nær Jyllinge kan du få hjælp til alt fra reparationer til serviceeftersyn, såvel som dækskifte og meget mere. Vi er et erfarent værksted, der værner om den høje kvalitet og gode service. Bestil tid hos os, når du har brug for autoservice.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Skibby Plæneklipper- og Auto Mester kan vi hjælpe med et væld af opgaver. Vi har nemlig erfarne fagfolk på sagen, når vores kunder kommer forbi med mere eller mindre akutte problemer.

Vi kan både stå for reparation af buler, ridser og lignende, men også funktionelle og motoriske fejlmeldinger. Lad os tage et kig på dit køretøj. Vi giver gerne et godt tilbud på reparation af din bil eller varevogn.

Vores autoværksted nær Jyllinge er veludstyret med al den nødvendige teknologi og værktøj, så vi kan tage fat om langt de fleste typer af opgaver. Skal vi hjælpe med at fikse din bil? Kontakt vores værksted i dag og bestil en tid. Ring direkte til os eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Ring til os
Autoværksted Jyllinge

Vores autoværksted hjælper ofte med

Står du med et køretøj, som har fået skader, eller som ikke vil starte, så kan vi være din hjælp. I vores autoværksted tilbyder vi nemlig hjælp til alle typer opgaver. Vi tager blandt andet ofte opgaver ind, som omfatter: 

  • Gratis syns-tjek
  • Klargøring til syn
  • Dæk og batterier
  • Autotransport
  • Køb og salg af biler
  • Autoservice
  • Forsikringsskader
  • Rustarbejde
  • Lånebil
  • Garantiarbejde

Du finder vores autoværksted ikke langt fra Jyllinge. Vi holder nemlig til i Skibby på Hovedgaden, hvor vi har haft adresse siden tidernes morgen. Find nemt vej. Vores værksted findes ikke langt fra hverken Holbæk eller Roskilde

Dækskifte i Jyllinge

Mere end et autoværksted i Jyllinge

Vi har ikke bare et autoværksted, men både et dækcenter og et værksted, der tager havemaskiner ind. Vi er dygtige mekanikere, hvorfor vi både kan reparere din bil, varevogn, havetraktor og motorsav uden de store problemer.

Lad os derfor stå for reparation af bil og havemaskiner, når du oplever problemer. Vi er at finde ikke langt fra Jyllinge, så besøg vores autoværksted, når du skal have service eller udbedring på dine maskiner.

Se også vores store udvalg af nye og brugte maskiner. Vi har både brugte biler til salg, men også havemaskiner til ethvert formål. Find her vores udvalg på vores autoværksted nær Jyllinge.

Havemaskiner
Vores autoværksted i Jyllinge

Skriv til os

60 48 06 07