Dæk & dækservice

Hos Skibby Plæneklipper- & Auto Mester kan du købe kvalitetsdæk og få dækservice. Bestil tid til dækskifte og reparation i vores værksted på Hovedgaden i Skibby.

Kontakt os

Kvalitets dæk og fælge med garanti

Vi forhandler kvalitets dæk og fælge med 3 års garanti. Derfor kan du trygt få dine dæk med fælge skiftet hos os. Vi har alle former for dæk: sommer, vinter og helårsdæk.

Hos os har vi altid super priser på dæk og fælge, Ring og få et godt tilbud! Bestil tid på tlf. 47 52 98 75 eller spa@spla.dk.

Dækservice skibby

Dækservice i Skibby

Har du fået en punktering på ét eller flere hjul, eller behøver du et tjek på dækkene? Bare rolig, vi kan stå for grundig dækservice på din bil.

Vi tilbyder nemlig både dækskifte og hjulskift til en fornuftig pris, som alle kan være med på. Ring og bestil en tid i dag, hvis du vil være sikker på, at vi har tid til dig, når du kommer forbi.

Lige nu laver vi hjulskift til 325kr!

Dækskifte Skibby

Kontakt os for dækservice i dag!

Har du brug for vores hjælp til dine dæk, så bestil en tid til dækservice i dag. Vi vejleder dig gerne i væld af dæktyper, såvel som reparationer og service.

Brug vores kontaktformular til at bestille din tid eller ring direkte til os. Find nemt vej til vores autoværksted. Vi har nemlig adresse centralt i Skibby.

Find vej
Dæk service Skibby

Skriv til os

60 48 06 07